SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn Vue > Vue Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-27-2015, 03:15 AM   #1
diaza49509
New Member
diaza49509 is on a distinguished road
 
Join Date: May 2015
Posts: 1
Wrench A/c not working help!!!

Have a 2003 Saturn vue 3.0 fwd 193000 miles. Last year at the end of the summer the a/c went out it was leaking by the compressor somewhere in that area on the passenger side it was yellow in color at first I thought it was the antifreeze but realize it wasn't because of the color. It leaked all the refrigerant and ever since if the heater is on defrost, feet, or defrost feet you can hear the a/c click about every 30 seconds or so. I know it's the a/c because when I turn the a/c it does the clicking sound. The only time it does not turn on is if I have it on panel, and panel feet. Just to be clear the heater works but when it's in the settings I mentioned the a/c clicks. Any ideas help
diaza49509 is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 05-27-2015, 07:29 AM   #2
Chazberry
Master Member
Chazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to beholdChazberry is a splendid one to behold
 
Chazberry's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 7,103

1995 SW2
2003 VUE 3.0L
Default Re: A/c not working help!!!

Welcome aboard!
I had to replace the Compressor on my '03 - my experience here . . .
http://www.saturnfans.com/forums/sho...d.php?t=202433
Chazberry is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
3.0 fwd, saturn vue


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
08 3.5 temp gauge not working and a/c not working explorerbigjon Aura General 13 06-30-2017 06:43 AM
98 sl2 - turn signals not working / hazards working normal Jetfixer10 S-Series Tech 14 10-31-2016 04:10 PM
Ac not working. AC, recirc, and defrost lights not working emg77 Astra General 1 06-01-2013 03:56 PM
front air fan not working rear air still working scott31525 Outlook General 2 06-25-2011 08:49 AM
94 SL2 Odo Not working but speedo is working cordy74 S-Series General 3 04-09-2007 05:34 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:34 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.