SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-28-2008, 12:15 AM   #1
tacinc1
Junior Member
tacinc1 is on a distinguished road
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 21
Default Can elec. prob. cause no reverse cond.?

For this 2000 SL1 auto. tran. SOHC, I've put on 3 valve bodies and two
input shaft nuts. It is perfect in forward gears. Had reverse slam before I started. Did Wolfmans fix etc... No reverse. Someone said that I should have
reverse even if the elec. connector on top of the valve body was unpluged.
Or can the wires on the disc on side of the tran. under the brake fluid or the
selector disc it's self cause a no reverse? Tks....
tacinc1 is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Elec Window probs now PlainSC1 S-Series Tech 8 12-28-2008 01:04 PM
Answer to elec. for valve body/no reverse.. tacinc1 S-Series Tech 0 03-28-2008 10:49 PM
Replaced VB, can elec. cause no reverse at all? tacinc1 S-Series Tech 0 03-28-2008 02:50 PM
96 sl2 stereo prob, no sound, wiring prob? speaker prob? mjollnir79 S-Series Tech 3 09-22-2006 09:15 AM
95 SL1 idle prob and temp prob atilla S-Series Tech 10 06-08-2006 01:49 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:18 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.