SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn Sky > Sky General

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-29-2020, 10:52 AM   #1
KEP3
Member
KEP3 is on a distinguished road
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 59

2007 AURA XE
Default HVAC not functioning

A couple weeks ago I took my Redline out for the first time since November. And since I live in Ohio the temp fell from a balmy 70F+ to 50F+ in about five minutes. Which meant I turned on the heater. It had one setting - Hellfire. The other day when it was 80F+ I took it out and switched on the A/C. It had two settings - Arctic and, once moved from the first click, Hellfire.
So before I take Skyler to Fumblefinger Bros. GM to be looked at does anyone have any idea what's going on and/or how to remedy?
Thank you.
KEP3 is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HVAC Blower motor not functioning HELP!! ImpalaSS Vue Tech 6 08-21-2010 09:50 PM
AC - 95 SL2 Not functioning ralfie S-Series Tech 3 06-23-2009 12:51 PM
speedo not functioning molbly S-Series Tech 9 06-18-2008 09:44 PM
OnStar Not Functioning Bluealien Aura General 9 04-01-2008 01:43 PM
Car stereo not functioning bigguy L-Series Tech 1 01-25-2005 08:34 PM


All times are GMT -4. The time now is 09:12 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.