SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2013, 11:03 AM   #1
willm
New Member
willm is on a distinguished road
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Default 1999 Sl 1.9 lt multi misfire

I had code po400 and checked and cleaned EGR vlv, EGR vlv was replaced before I bought this 6 months ago, has always had high idle 11-1200 rpm. Cleared code but would come back in a few days. All of a sudden started bucking and jerking, now code po300. Removed throttle body and cleaned and replaced IAS, runs ok high on idle cold still, once warmed up bucking and jerking,po300 come up. Has new NGK plugs and napa wires. Any help would be awsome.
willm is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 

Tags
1999 1.9 multi missfires


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1999 SL1 misfire SLOturtle S-Series Tech 8 12-02-2015 06:19 PM
H/L multi switch rowdydog S-Series Tech 1 01-20-2013 07:28 PM
Multi Queston Thread. EvilSL2 Mods and Performance 17 03-15-2003 12:22 AM
multi point nitrous toeachitsown Mods and Performance 15 06-17-2002 01:04 PM


All times are GMT -4. The time now is 07:01 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.