SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums

Showing results 1 to 25 of 45
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Firestarter
Forum: L-Series Tech 03-23-2013, 09:46 AM
Replies: 5
Views: 1,241
Posted By Firestarter
Re: No fuel 2002 Saturn LW300

Yes I have tried jumping the fuel pump relay and also tried swaping the relays with the working wiper relay.
Forum: L-Series Tech 03-21-2013, 06:36 PM
Replies: 5
Views: 1,241
Posted By Firestarter
Re: No fuel 2002 Saturn LW300

Tested for fule pressure at the fuel rail and at the filter nothing there. No fuel at all.
Forum: L-Series Tech 03-21-2013, 03:08 PM
Replies: 5
Views: 1,241
Posted By Firestarter
No fuel 2002 Saturn LW300

I am having a no fuel issue with my saturn and have tried just about everything influding checking the fuel rail and everything in this thread
...
Forum: L-Series Tech 01-02-2013, 04:19 PM
Replies: 3
Views: 1,260
Posted By Firestarter
Re: LW 300 Cylinder 1 Missfire.

Did you have to reset anything to get it to register after? I changed the coil pack and it runs great but still getting service engine. Have not had the code read or anything yet. Just curiouse if...
Forum: L-Series Tech 12-31-2012, 08:07 PM
Replies: 3
Views: 1,260
Posted By Firestarter
LW 300 Cylinder 1 Missfire.

I have a Saturn LW 300 that says cylinder 1 Missfire and I have changed the spark plugs and I am thinking the next step is to change the rear coil pack. Anyone here ever have the same problem.
Forum: L-Series Tech 12-20-2012, 05:40 PM
Replies: 8
Views: 1,901
Posted By Firestarter
Re: ABS Light on and rear driver side wheel locks up shortly after going forward.

Thank you everyone for the advice. I really like the car.
Forum: L-Series Tech 12-20-2012, 08:19 AM
Replies: 8
Views: 1,901
Posted By Firestarter
Re: ABS Light on and rear driver side wheel locks up shortly after going forward.

Dad took it apart while I was at work and noticed it was the parking brake. All it was is the clip and spring that holds the parking brake shoe in place. We put it back together and it works great...
Forum: L-Series Tech 12-17-2012, 12:48 AM
Replies: 8
Views: 1,901
Posted By Firestarter
Re: ABS Light on and rear driver side wheel locks up shortly after going forward.

Now that I think about it the parking brake cable looked a little rough. I checked everything out a couple years ago when I replaced the pads and rotors. But would not hurt to see what is going on...
Forum: L-Series Tech 12-17-2012, 12:07 AM
Replies: 8
Views: 1,901
Posted By Firestarter
Re: ABS Light on and rear driver side wheel locks up shortly after going forward.

Brake line broke and had to be repaired disc brakes and the pads looked like they were rusted in place and not working so I removed them cleaned up the rust on the caliper and brake pad and put them...
Forum: L-Series Tech 12-16-2012, 10:01 PM
Replies: 8
Views: 1,901
Posted By Firestarter
ABS Light on and rear driver side wheel locks up shortly after going forward.

I just repaired a brake line for the rear driver side wheel and now the wheel locks up shortly after going forward and the ABS light is staying on. I have no problem going in reverse just forward...
Forum: L-Series Tech 01-18-2012, 02:32 PM
Replies: 2
Views: 779
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW-300 Fuel Pump Replacement

I found out I can get just a fuel pump for the car and not the whole assembly so I guess I will figure it out when I get it Friday.
Forum: L-Series Tech 01-18-2012, 01:45 PM
Replies: 14
Views: 14,932
Posted By Firestarter
Re: L300 Fuel Pump

Do you know if the BOSCH Part # 69250 Electric Fuel Pump Kit will also work on a Saturn lw 300
Forum: L-Series Tech 01-18-2012, 01:09 PM
Replies: 2
Views: 779
Posted By Firestarter
Saturn LW-300 Fuel Pump Replacement

I am wondering if anyone here has experience changing a fuel pump on a Saturn LW 300
Forum: L-Series Tech 01-10-2011, 03:34 PM
Replies: 1
Views: 1,670
Posted By Firestarter
Replaing 2002 Saturn LW 300 rear O2 sensor's

Finally got a service engine light with my issue and took it to the garage and they connected the computer and say both rear O2 sensors are bad. It has had random loss of power and stalling. Does...
Forum: L-Series Tech 01-05-2011, 01:35 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

It finally quit again. It almost feels like it's stalling out loosing poser before it actually quits. With the cps it just quit suddenly. This is a loss of power then finally quits. But this...
Forum: L-Series Tech 01-03-2011, 10:28 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Update: Took care for a drive got it warmed up nice then took it for some driving up steep hills and not one problem. When I pressed that valve I had to have a rag there because it really shot out...
Forum: L-Series Tech 01-03-2011, 05:47 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

I tested the CPS for quite a while. Brought the water to a boil while testing it then let it cool and no open circuit while testing it.
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 02:53 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Anything else I can check besides the CPS. Maybe just a bad batch of gas?
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 02:07 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Worth a try. I will check that out. That would really stink since I replaced that less than two years ago. But back then it gave me a service engine soon light untill I replaced it.
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 01:22 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Firuged out what wires to check. I brought warm water to a boil left it there for a while then let it cool off and no open circuit.
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 01:19 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Worth a try. I will check that out. That would really stink since I replaced that less than two years ago. But back then it gave me a service engine soon light untill I replaced it.
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 12:43 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Ok. Was just checking to be sure. Since the part is order only and no refund. What wires on the sensor do I check?
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 12:13 PM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Worth a try. I will check that out. That would really stink since I replaced that less than two years ago. But back then it gave me a service engine soon light untill I replaced it.
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 11:56 AM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Re: Saturn LW 300 runs fine for a few miles then stalls no SES Light

Would the CPS malfunction withought making the SES light show up?
Forum: L-Series Tech 01-02-2011, 11:52 AM
Replies: 17
Views: 2,775
Posted By Firestarter
Showing results 1 to 25 of 45

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:16 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.