SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn Outlook > Outlook General
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2013, 02:35 PM   #1
wubba68
New Member
wubba68 is on a distinguished road
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Default no washer fluid from front wipers

I am new to the forum but Need help !!! we are going on vacation at the end of the month and have no fluid coming out of the front wipers. I have replaced the pump and checked the relay by swapping it out for the rear it works fine. I do get a clicking noise from the relay butt nothing from the pump. oh it's for an 07 outlook XR

Thanks,
Todd

REWARD EXCELLENCE!

Add to wubba68's Reputation
Rate the quality of this post and help wubba68 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
wubba68 is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 03-17-2013, 02:51 PM   #2
ssicarman
Super Member
ssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to all
 
ssicarman's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Western Canada
Posts: 10,221
 
Default Re: no washer fluid from front wipers

Welcome to the Board.

Check for power and ground at the connector for the pump. Down and dirty way is to use a test light across the two wires of the pump connector. Activate the washer switch and see if the test light comes on. If it does then you are good up to the connector. If it doesn't then you need to individually check power and ground.

...
A lousy day in paradise is still a day in paradise.

REWARD EXCELLENCE!

Add to ssicarman's Reputation
Rate the quality of this post and help ssicarman reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
ssicarman is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 03:52 PM   #3
wubba68
New Member
wubba68 is on a distinguished road
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Default Re: no washer fluid from front wipers

I have no power at the pump any suggestions on what I should try now? Could it be the switch on the signal lever?

REWARD EXCELLENCE!

Add to wubba68's Reputation
Rate the quality of this post and help wubba68 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
wubba68 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 07:05 PM   #4
ssicarman
Super Member
ssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to allssicarman is a name known to all
 
ssicarman's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Western Canada
Posts: 10,221
 
Default Re: no washer fluid from front wipers

Have you checked the fuse for the wipers?

If the fuse is good then check the wiring from the pump back.

...
A lousy day in paradise is still a day in paradise.

REWARD EXCELLENCE!

Add to ssicarman's Reputation
Rate the quality of this post and help ssicarman reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
ssicarman is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 09:27 PM   #5
wubba68
New Member
wubba68 is on a distinguished road
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 4
Default Re: no washer fluid from front wipers

That was the first thing I checked but I will a check again and trace the wires, is there any way to jump off the rear one ?

REWARD EXCELLENCE!

Add to wubba68's Reputation
Rate the quality of this post and help wubba68 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
wubba68 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001 LW300 Wipers work, but no washer fluid? OhioLW300 L-Series Tech 2 08-12-2011 05:41 PM
What's this part in front of the washer fluid tank? BennySL2 S-Series Tech 3 08-21-2010 11:20 PM
washer fluid doubleb99 Astra General 1 06-14-2010 09:28 PM
Windshield Wipers and Washer theboss429 S-Series Tech 4 02-15-2010 08:37 AM
No low speed wipers / washer ? jerry483 S-Series Tech 2 12-21-2003 08:51 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:18 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.