SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-24-2009, 10:53 AM   #1
jdsdls
Junior Member
jdsdls has a spectacular aura aboutjdsdls has a spectacular aura aboutjdsdls has a spectacular aura about
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 31
Default Hard Starting SL

I just want to post my solution, I have a 2000 sl2 that was hard starting and kept getting the CAM sensor position code. The car had 110,000 miles on it I replace the fuel filter and so far all has gone away thanks for all your help.

REWARD EXCELLENCE!

Add to jdsdls's Reputation
Rate the quality of this post and help jdsdls reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
jdsdls is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hard starting midwest S-Series General 2 06-27-2009 11:54 AM
Hard starting mr.mangosteen L-Series Tech 4 09-28-2008 09:32 PM
Hard Starting richamer1 S-Series Tech 1 12-22-2007 12:57 PM
Hard Starting lukecp S-Series Tech 7 08-02-2005 08:26 AM
Hard Starting manualman Miscellaneous Tech 5 08-09-2002 08:22 AM


All times are GMT -5. The time now is 07:18 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.