SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Categories > General Saturn Discussion

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-23-2014, 10:03 PM   #21
MakeMeFamous
Junior Member
MakeMeFamous is on a distinguished road
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 14
Default Re: Issue with car running, please help!

So you think the leak is before the first o2 sens then?

We know there is a leak down further in the pipe (temp fixed it with aluminum sheets) but that would only affect the second o2 sens right?
MakeMeFamous is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
engine, filter, fuel, help please, pump


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running lights electrical issue sattyluvr S-Series Tech 9 02-18-2011 01:57 AM
I dare anyone to try to figure this one out, idle/running issue Twin_Cam S-Series Tech 10 02-07-2011 12:14 PM
93 sc2 running issue gumbysucks S-Series Tech 1 07-25-2008 06:43 AM
Running Issue legacy S-Series Tech 5 05-02-2008 06:21 PM
95 Saturn running issue jammeger S-Series General 9 03-01-2008 10:56 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:02 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.