SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-28-2007, 12:27 AM   #1
oseberg
Senior Member
oseberg is on a distinguished road
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,494
 
Default 95 SL2 just started running funny.

When I got about a block from home tonight on my way home from work my 95 SL2 started to run a bit funny.

It seems to run fine when I tried to accelerate, but when I pressed the gas just enough to keep the engine running at the same speed I was traveling (around 35 mph in 4th gear) it seemed like the engine was loosing and regaining power.

The check engine light has not turned on yet, so there are no codes. Also the engine now dies when idling. The temperature was just below 1/2 on the gauge. I pulled the plug wires and they weren't wet or oily. The engine was hot so I didn't remove the plugs yet to look at them. The ECTS was replaced a few years ago before the car was mine and before I knew the difference between the plastic and brass ones. It was obtained from a Saturn dealer for $19.

I'm about to go remove the plugs to take a look at them. The auto parts stores around here are closed right now so I can't pick up new plugs and wires until tomorrow.

Any guesses as to what might be wrong?

REWARD EXCELLENCE!

Add to oseberg's Reputation
Rate the quality of this post and help oseberg reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
oseberg is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
still running funny cocacolacowboy S-Series Tech 26 03-23-2009 11:05 AM
93 sl2 really rough running daddio S-Series Tech 8 04-12-2008 01:41 PM
running temparture for 94 sl2 zoso007 S-Series General 12 07-13-2007 05:17 PM
Tranny acting funny on 99 SL2 angusW S-Series General 3 05-23-2005 07:14 PM
94 SL2 running bad chris94sl2 S-Series Tech 2 05-12-2005 04:46 AM


All times are GMT -4. The time now is 06:11 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.