SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-11-2006, 05:07 PM   #1
snydley
Junior Member
snydley is on a distinguished road
 
Join Date: Mar 2003
Location: Dansville, NY
Posts: 45

2001 SL1
2001 SL1
Default narrowed down more pt. 2, (got it working)

This is a continuation from my previous message.
I went ahead and jumped PINS 85 and 87 together on my rear window defroster relay to supply PIN 85 with 12V and it works now!! For some reason PIN 85 doesn't have 12V to it when the key is on, and it should. Does anyone know where PIN 85 gets it's 12V from.
Thanks,
Snyde
snydley is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
98 sl2 - turn signals not working / hazards working normal Jetfixer10 S-Series Tech 14 10-31-2016 04:10 PM
Narrowed down my high idle to Vacuum leak fourty6an2 S-Series Tech 4 04-07-2009 10:55 PM
2002 SC2 won't start...have narrowed it down gutter S-Series Tech 42 08-28-2008 08:13 PM
94 SL2 Odo Not working but speedo is working cordy74 S-Series General 3 04-09-2007 05:34 PM
AC Not Working ricksLS1 L-Series Tech 7 04-26-2006 06:42 PM


All times are GMT -4. The time now is 01:37 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.