SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series General
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-11-2005, 04:57 PM   #1
oldgoat
Member
oldgoat is on a distinguished road
 
Join Date: May 2004
Posts: 103
Default radio stopped working

i was getting a little too into a song last night and i forgot my cell phone was in my hand. It slipped out of my hand and hit the radio. The radio immediatly stopped working and the clock went out. any ideas as to what the problem could be because I really hate driving 11milies(one way) to work in dead silence. thx

REWARD EXCELLENCE!

Add to oldgoat's Reputation
Rate the quality of this post and help oldgoat reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
oldgoat is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 08-11-2005, 05:12 PM   #2
JS593
Senior Member
JS593 is on a distinguished road
 
JS593's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,531
 

1992 SL1
Default Re: radio stopped working

Quote:
Originally Posted by oldgoat
i was getting a little too into a song last night and i forgot my cell phone was in my hand. It slipped out of my hand and hit the radio. The radio immediatly stopped working and the clock went out. any ideas as to what the problem could be because I really hate driving 11milies(one way) to work in dead silence. thx
possibly fuse? maybe a wire crossed? eithe way, its getting no power... and thats where you should start looking... test the feeds... see if there is any power going to the deck

...
92 SL1 SOHC TBI
Custom intake
Alpine deck, speakers, amp
JBL Sub
Ultimate amp
Volometer gauge mounted in dash
Magnaflow exhaust
....DEAD.... Car towed away Jan 18 2007. RIP

REWARD EXCELLENCE!

Add to JS593's Reputation
Rate the quality of this post and help JS593 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
JS593 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:20 PM   #3
oldgoat
Member
oldgoat is on a distinguished road
 
Join Date: May 2004
Posts: 103
Default Re: radio stopped working

it is on a 87 sc1 and teh radio was sitting in the slot but was not bolted in, but it has been like that since i bought it. could it be that it has lost ground? and i checked the fuse and it was good.

REWARD EXCELLENCE!

Add to oldgoat's Reputation
Rate the quality of this post and help oldgoat reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
oldgoat is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:24 PM   #4
JS593
Senior Member
JS593 is on a distinguished road
 
JS593's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,531
 

1992 SL1
Default Re: radio stopped working

Quote:
Originally Posted by oldgoat
it is on a 87 sc1 and teh radio was sitting in the slot but was not bolted in, but it has been like that since i bought it. could it be that it has lost ground? and i checked the fuse and it was good.
Sounds like it, scrub a new ground wire and see waht happens. there should be an extra bolt on the back of the deck to wire a new ground, put that on a solid part of the frame (metal on metal) If there is paint in the way, sand it off. let us know what happens.

...
92 SL1 SOHC TBI
Custom intake
Alpine deck, speakers, amp
JBL Sub
Ultimate amp
Volometer gauge mounted in dash
Magnaflow exhaust
....DEAD.... Car towed away Jan 18 2007. RIP

REWARD EXCELLENCE!

Add to JS593's Reputation
Rate the quality of this post and help JS593 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
JS593 is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AC stopped working jonnycube S-Series General 14 07-25-2009 07:56 PM
Won't turn over & key fob stopped working while wiring radio yottabit S-Series Tech 3 06-20-2009 08:56 PM
XM radio stopped working... REDLINE_IT Vue General 3 06-28-2008 02:14 PM
'04 Vue Radio stopped working (but CD/MP3 still works) russellhome Vue General 4 01-18-2008 08:03 PM
A/C not working when stopped Juncti S-Series General 17 09-18-2004 06:22 AM


All times are GMT -4. The time now is 12:29 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.