SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Site Information > Community Center

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2008, 07:49 AM   #1
wupulamp
Junior Member
wupulamp is on a distinguished road
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default Forum requires that you wait 7 seconds between searches. Try again in 6815 seconds.

When I try to search the forums, I get an error saying I need to wait thousands of seconds before I try again. If I wait 30 seconds or so, the number of seconds it says to wait seems to be accurately counting down.

About an hour ago, search didn't work at all for me - I would enter my search string and it would simply time out. The forums also appeared to be much slower overall at the time.

Is there maintenance going on right now?

FWIW, this is using Mac OSX 10.5.3 and the problem occurs in Safari 3.1.1 and Firefox 3.0.

Forum requires that you wait 7 seconds between searches. Try again in 6815 seconds.

Last edited by wupulamp; 06-01-2008 at 07:51 AM. Reason: title was truncated
wupulamp is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 06-01-2008, 12:21 PM   #2
Charlie
Administrator
Charlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant futureCharlie has a brilliant future
 
Charlie's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Location: USA
Posts: 3,818
 

2008 Outlook XR
2005 VUE Red Line
Thumbs Up Re: Forum requires that you wait 7 seconds between searches. Try again in 6815 second

Hi,
Thanks for letting me know about this. I was doing maintenance earlier this morning and had to reboot the server. When I rebooted, the time must have changed. I just fixed it, so things should be back to normal now. I hope.

Charlie
...
2008 Saturn Outlook XR
2005 VUE Red Line
2002 L300 (sold)
Charlie is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
0-60 in 6 seconds legaltendah S-Series Mods 8 02-09-2007 01:37 PM
ION Redline 0-60 in 6.3 seconds Pete93SL1M Ion General 36 04-30-2004 02:28 PM
to whoever said 10 + seconds ConsideringNIon Ion General 10 01-22-2003 02:28 PM
10 seconds or not hydro_xds Mods and Performance 0 11-19-2002 07:04 PM
Saturn SL2 goes 13.8 seconds MydnightMyst S-Series Mods 9 04-13-2002 01:43 AM


All times are GMT -4. The time now is 08:50 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.