SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series General
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2015, 05:10 PM   #1
djcrisco
New Member
djcrisco is on a distinguished road
 
Join Date: Sep 2013
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9

2001 SL1
2005 VUE 3.0L
Default blower motor not working - getting 12 v @ motor until on

my blower motor went out last week. it actually went out a week before that and when i went to show that it was out to my mechanic brother it worked just fine. it went out like a week after that. all the fuses are good, just for good measure i bought a new relay and motor (old motor works when hooked to the battery so i'm guessing its not a motor issue). i replaced the blower motor resistor even though i'm pretty sure that wouldn't have anything to do with my issue.

anyone have suggestions?

REWARD EXCELLENCE!

Add to djcrisco's Reputation
Rate the quality of this post and help djcrisco reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
djcrisco is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 10-08-2015, 07:30 PM   #2
Montecarlossfan
Member
Montecarlossfan is on a distinguished road
 
Join Date: May 2015
Location: Connecticut
Posts: 52

2000 SC2
2009 AURA XR
Default Re: blower motor not working - getting 12 v @ motor until on

All speeds dead or just 1 or a few?

REWARD EXCELLENCE!

Add to Montecarlossfan's Reputation
Rate the quality of this post and help Montecarlossfan reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
Montecarlossfan is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2015, 07:47 PM   #3
OldNuc
Super Member
OldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond reputeOldNuc has a reputation beyond repute
 
Join Date: Apr 2008
Location: Far Southwestern Iowa
Posts: 63,781
 

1998 SC2
Default Re: blower motor not working - getting 12 v @ motor until on

Burned up connector on the switch board or I/P Panel depending what does not function.

REWARD EXCELLENCE!

Add to OldNuc's Reputation
Rate the quality of this post and help OldNuc reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
OldNuc is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2015, 07:01 AM   #4
djcrisco
New Member
djcrisco is on a distinguished road
 
Join Date: Sep 2013
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 9

2001 SL1
2005 VUE 3.0L
Default Re: blower motor not working - getting 12 v @ motor until on

all speeds don't work. we get a constant 12v when on any speed but when we connect the motor it doesn't work. replaced the thermostat controller just to cover my bases. at this point i might be figuring out where to wire in a toggle switch and bypass the circuit completely. i am at a loss...

REWARD EXCELLENCE!

Add to djcrisco's Reputation
Rate the quality of this post and help djcrisco reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
djcrisco is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Blower Motor Not Working nelsonba S-Series General 34 06-23-2014 07:41 PM
blower motor not working tslade S-Series Tech 4 12-06-2013 02:18 PM
Blower motor not working right mag3668 S-Series Tech 2 02-28-2011 08:50 PM
Blower Motor not working killingtangos S-Series Tech 13 10-12-2007 02:46 AM
blower motor not working fgustin S-Series Tech 1 08-12-2007 09:55 AM


All times are GMT -5. The time now is 09:02 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.