SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-07-2018, 08:07 PM   #1
flyjetguy
Junior Member
flyjetguy is on a distinguished road
 
flyjetguy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Orlando, FL
Posts: 14

2000 SL1
2000 SL1
Idea ‘00 SL1 hazards/signals all OK until headlights on, then nothing!

Searched the tech threads and haven’t seen this one.

Recently replaced the flasher bulbs (3157) with LED bulbs. The side marker flasher mod was done years ago.

Now of course I get the hyper flash with the hazards and turn signals. I like/need the hyper flash in the road warrior Orlando street environment so I have no problem with that.

I also recently noticed one license plate light was out when I replaced them with LED. After a little sleuthing with the multimeter, found a bad ground wire to one light bulb mount. I connected the ground wire from the working bulb mount to the inop mount and works fine now.

So immediately after the signal bulbs were installed and op checked good signaling and with hazards on, everything STOPS working (no relay clicking no flasher illumination at all) ONLY when the headlights are turned on.

Turn them off and everything works again!

Ideas?

...
Help our Saturns' resale value, get a gas mileage log and record yours online at:
https://www.fueleconomy.gov/mpg/MPG.do?action=garage

'00 SL1, 5Spd, 184k 38mpg combined

REWARD EXCELLENCE!

Add to flyjetguy's Reputation
Rate the quality of this post and help flyjetguy reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
flyjetguy is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
 



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turn signals & hazards intermittent in 91 SL2 Cartell S-Series General 2 09-19-2011 01:14 AM
Turn signals don't work, hazards do a7x_audiojunkie S-Series Tech 2 06-03-2009 05:03 PM
No signals or hazards but fuses & flasher fine number9 S-Series Tech 10 11-26-2008 07:48 PM
94 SL2, hazards disable turn signals My Range S-Series General 3 11-21-2005 06:53 PM
turn signals and hazards just stopped working renadena S-Series General 6 05-14-2005 04:14 PM


All times are GMT -4. The time now is 05:24 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.