SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Models > Saturn S-Series > S-Series Tech
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-23-2009, 03:47 PM   #1
almoore
Member
almoore is on a distinguished road
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland,Ohio
Posts: 195

1994 SC2
2006 VUE 3.5L
Dizzy PO717 input/turbine speed sensor,no signal

96 SL1.Is this code for an external sensor?Could it be a loose connection?
Where is the sensor located? Any help would be great!

REWARD EXCELLENCE!

Add to almoore's Reputation
Rate the quality of this post and help almoore reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
almoore is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links
Old 04-23-2009, 05:10 PM   #2
rc1488
Master Member
rc1488 has a spectacular aura aboutrc1488 has a spectacular aura about
 
rc1488's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Carmel, NY
Posts: 5,658
 

1997 SL2
1995 SC2
Default Re: PO717 input/turbine speed sensor,no signal

DTC P0717 Input Speed Sensor Circuit Low Input

The speed sensor is located on the front of the tranny. It looks just like the VSS. Its near the filter

...
Current: 95 SC2 Man 97 SL2 Auto 98 SL1 Auto 01 SL1 Man 02 SL1 Man
Past: 94 SL2 Man 95 SL2 Man 95 SL2 Man 96 SL2 Auto 97 SL2 Man 98 SL2 Auto 99 SL2 Auto
2010 SCCA Mohud Street Championship-2nd Place

REWARD EXCELLENCE!

Add to rc1488's Reputation
Rate the quality of this post and help rc1488 reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
rc1488 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2009, 05:22 PM   #3
almoore
Member
almoore is on a distinguished road
 
Join Date: Aug 2008
Location: Cleveland,Ohio
Posts: 195

1994 SC2
2006 VUE 3.5L
Default Re: PO717 input/turbine speed sensor,no signal

I found it.Thanks for the help.

REWARD EXCELLENCE!

Add to almoore's Reputation
Rate the quality of this post and help almoore reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
almoore is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2011, 09:51 PM   #4
homiemitchell
Member
homiemitchell is on a distinguished road
 
Join Date: Dec 2011
Location: us, vermont
Posts: 81

2001 SL1
Default Re: PO717 input/turbine speed sensor,no signal

i just finished a auto to manual swap on my 2001 sl1 saturn. its got a soch engine and a tranny from a doch. the speed sensor isnt reading at all. everything else works but that can u help me out see wat the problem is. ive also put a new sensor in it but still get nothing.

REWARD EXCELLENCE!

Add to homiemitchell's Reputation
Rate the quality of this post and help homiemitchell reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
homiemitchell is offline   Reply With Quote
Reply



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
output shaft sensor no signal luckyrogue19 S-Series Tech 8 09-01-2009 10:03 PM
Low CTS resistance - oil in input speed sensor Bruce Rock S-Series Tech 4 12-25-2007 08:39 PM
Aero Turbine scottyd Vue Mods 1 08-15-2007 04:54 AM
Adding relay to foglamps - signal input tomlct L-Series General 3 07-17-2006 06:50 PM
Turn signal and RPM speed? mjo S-Series General 2 02-27-2005 11:41 PM


All times are GMT -5. The time now is 04:25 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.