View Single Post
Old 10-01-2015, 03:52 PM   #1
Jdenney
New Member
Jdenney is on a distinguished road
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Default 2005 satrun L300 series, crank no start (other odd symptoms )

Hey guys im Jenn and im brand new to these forums so please forgive me if i make any mistakes..

THIS CAR, ugg where to start

About 8 weeks ago is when all this began, what i thought was a bad fuel pump, after replacing and the car working for about 7 to 10 days then i go out to start the car one day after i ran all day the car sat for about 4 hours and i was omw to the store, well here we go again STRONG CRANK NO START and I wasn't hearing the FUEL PUMP engaging, so after i argued with the garage they came got the car put another pump in and AGAIN ran fine for 7 days (now let me add here that when the car came back this time i had a few fuses blown , my sound system, my lock and alarm and my sunroof i was able to get all to work again accept the sunroof) OK 4 days after this 2nd new pump we go to eat car runs perfect we come out and again. NO START same EXACT ISSUES..i tow home and later that day it started back up and ran 2 days and back to NO START..

Im absoulty stumped, im a google style car fixer, this is WAY beyond me

Btw i know it's not the pass key lock system, it WILL start as long as spraying a constant streem of starter fluid,

Please give me some ideas here guys

Thanks so much, im so darn lost

REWARD EXCELLENCE!

Add to Jdenney's Reputation
Rate the quality of this post and help Jdenney reputation points. Click the reputation button near the bottom left corner of this message box. Thank you!
Jdenney is offline   Reply With Quote
SaturnFans.com Sponsored Links