SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: The Beast
Forum: S-Series Tech 12-30-2008, 08:04 PM
Replies: 13
Views: 2,732
Posted By The Beast
Re: Cold weather = No start?

Just to let everyone know, it was the CPS that caused the problem. The vids above work like a champ, and I replaced it in about 5 minutes. Fired right up. Of course, no I have to stave off the...
Forum: S-Series Tech 12-18-2008, 02:14 PM
Replies: 13
Views: 2,732
Posted By The Beast
Re: Cold weather = No start?

I actually saw your post after I had finished typing mine, so I felt kinda dumb starting a new thread...:D

It sounds like you and I have the same problem though, so hoepfully any info generated...
Forum: S-Series Tech 12-18-2008, 11:57 AM
Replies: 13
Views: 2,732
Posted By The Beast
Re: Cold weather = No start?

Thank you! I will have to wait til I get home from work to view them (damn filters...), so hopefully its gonna help solve my problems. I saw the other posting by Smote, so Im paying attention to that...
Forum: S-Series Tech 12-18-2008, 11:43 AM
Replies: 13
Views: 2,732
Posted By The Beast
Cold weather = No start?

first off, glad to see a good board dedicated to Saturns, not too many out there. I have read a few postings, and I see there is some excellent tech knowledge here! With that said, I have a couple...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 01:34 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.