SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 13 of 13
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: 01l100
Forum: L-Series Tech 10-12-2012, 06:50 PM
Replies: 179
Views: 48,043
Posted By 01l100
Re: How many miles are on your L?

2001 L100 manual 130k
Forum: L-Series Tech 01-07-2012, 09:16 PM
Replies: 49
Views: 16,598
Posted By 01l100
Re: 2001 L300 Heater Core/Hose Leak

I just had the leaking heater core o-ring problem yesterday,and what I tried first was using a new 1''x3/4 x1/8 regular o-ring it helped but still had a small seep,than I wrapped a couple wraps of...
Forum: L-Series Tech 07-03-2011, 08:54 AM
Replies: 4
Views: 850
Posted By 01l100
Re: electrical smell

I tried all the fans speeds and they are all working now,smell is still coming from vents without air on.
Forum: L-Series Tech 07-02-2011, 04:23 PM
Replies: 4
Views: 850
Posted By 01l100
electrical smell

After my a/c working sometimes and no fan or a/c at other times,today while it was working the car became filled with a strong electrical smell coming from the vents,a/c and blower fan continued...
Forum: L-Series Tech 06-06-2011, 11:08 AM
Replies: 2
Views: 707
Posted By 01l100
Re: Its getting worse

Ok it is a 2001 L100.2.2 twin cam motor,yes car runs and starts normal.The recurculating button lights up when pushed,I did add a can a couple weeks ago but worked fine since.
Forum: L-Series Tech 06-05-2011, 09:35 PM
Replies: 2
Views: 707
Posted By 01l100
Its getting worse

Today my a/c light does not come on when button is pushed and my blower motor does not work on any speed,last week I lost high only for awhile but a/c still worked.I can remove and replace items well...
Forum: L-Series Tech 06-05-2011, 05:03 PM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Re: Blower motor does not work in high

Now today nothing works no blower at any speed or a/c light when botton is pushed in,related problems I would think.
Forum: L-Series Tech 06-04-2011, 09:31 PM
Replies: 2
Views: 747
Posted By 01l100
oil consumption

Is it the norm for the 2.2 twin cam motors to use some oil,mine has 118k on it and it needs a quart about every 2000 miles which seems like alot to me.
Forum: L-Series Tech 06-04-2011, 01:26 PM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Re: Blower motor does not work in high

Today the blower started working on high again for awhile anyway,and then stopped again,connection I guess somewhere
Forum: L-Series Tech 06-02-2011, 06:30 PM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Re: Blower motor does not work in high

Ok will check into it,switch should be pretty easy to change I would think.I wonder if one is for the v6 and the other drawing is for the 4cyl,not sure.Any chance of it being the blower motor.
Forum: L-Series Tech 06-01-2011, 12:49 PM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Re: Blower motor does not work in high

I pulled the fuse cover off the left kick panel and I see two relays one says ign 3 and the other is rear defoger,is it one of these,they look to be the same so I could swap them,but not sure if one...
Forum: L-Series Tech 06-01-2011, 01:17 AM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Re: Blower motor does not work in high

I did check the 40 amp fuse under the hood and found it to be ok,is the relay also under the hood?
Forum: L-Series Tech 05-31-2011, 04:45 PM
Replies: 10
Views: 3,258
Posted By 01l100
Blower motor does not work in high

Today I lost the high speed only position on the blower motor on my 01 L100,all other positions work fine.I have been looking for the location of the resistor for the blower and hoped someone here...
Showing results 1 to 13 of 13

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 10:46 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.