SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0.08 seconds.
Search: Posts Made By: tc1310
Forum: S-Series Tech 09-16-2019, 09:56 AM
Replies: 8
Views: 273
Posted By tc1310
Re: Random Clutch Pressure Problem

Thank you all for the advice. It sounds like a task I may try to tackle on my own now. Our Saturn is an extra vehicle for us. It's always nice to have a dependable backup car around. Hope you all...
Forum: S-Series Tech 09-15-2019, 09:50 PM
Replies: 8
Views: 273
Posted By tc1310
Re: Random Clutch Pressure Problem

Correct. It has only happened twice. I was afraid it might be the master cylinder. Sounds like that replacement is labor intensive. Thanks for the information.
Forum: S-Series Tech 09-15-2019, 07:51 PM
Replies: 8
Views: 273
Posted By tc1310
Random Clutch Pressure Problem

I have a 2000 Saturn SL1 that we drive occasionally. On 2 different occasions, we have driven it somewhere without issue. This issue has happened twice now out of 50 trips. (The other 48 trips did...
Forum: S-Series Tech 09-25-2014, 03:05 PM
Replies: 9
Views: 616
Posted By tc1310
Re: Shifter Disconnected - Can't Change Gears

This is great! Thanks so much for sharing the information. Have a wonderful day!

Tom
Forum: S-Series Tech 09-25-2014, 02:21 PM
Replies: 9
Views: 616
Posted By tc1310
Shifter Disconnected - Can't Change Gears

My 2000 SL1 has a manual transmission. Recently, the shifter handle went loose while driving and seems to be disconnected from the linkage. Is there a youtube video or another place with...
Forum: S-Series Tech 08-30-2007, 01:50 PM
Replies: 2
Views: 994
Posted By tc1310
2000 SL1 Engine Sputter when Accelerating

Just recently, my wife's car began sputtering when you are accelerating. It doesn't do it all the time, but when it does it loses power for a second and then picks right back up. I thought it might...
Forum: S-Series General 04-19-2007, 03:59 PM
Replies: 2
Views: 748
Posted By tc1310
2000 SL1 A/C Blows Hot When Idling

My car started this just in time for summer. When it's idling, the a/c isn't working. Yet, when you start moving, it kicks back in. How can I correct this? Thanks in advance!
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:16 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.