SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: nub_mechanic
Forum: S-Series Tech 09-04-2013, 10:23 AM
Replies: 17
Views: 3,917
Posted By nub_mechanic
Re: P0410 Code

As far as I know, there were no other wires attached to the pump besides the power connector. I thought that the ground wire was part of the negative side on the power connector, but that wouldn't...
Forum: S-Series Tech 09-04-2013, 09:49 AM
Replies: 17
Views: 3,917
Posted By nub_mechanic
Re: Saturn P0410 issues

I've followed through that video many times over. For some reason, the pump never turns on. Old one didn't, even though I hooked it right up to the battery and it ran (I hear this isn't a reliable...
Forum: S-Series Tech 09-04-2013, 09:21 AM
Replies: 17
Views: 3,917
Posted By nub_mechanic
Re: P0410 Code

Yeah, I realize that now. I've been told that the ground wire might be the problem, but i'm kind of confused on what is meant by that. Is that the ground wire that connects the engine block to the...
Forum: S-Series Tech 09-03-2013, 11:27 AM
Replies: 17
Views: 3,917
Posted By nub_mechanic
Dizzy P0410 Code

Hey everyone. I've got a P0410 code on my 2002 Saturn SL1 and can't, for the life of me, figure it out.

I ran through the troubleshooting process that RichPin put up on Youtube and started with...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.