SaturnFans.com
saturnfans.com - classifieds - forums - webmail


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums

Showing results 1 to 24 of 24
Search took 0.33 seconds.
Search: Posts Made By: silvia1320
Forum: L-Series Tech 07-20-2011, 10:54 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

Update: Code P0420 is back, i replaced the cat with a universal 2-1/4" cat http://www.summitracing.com/parts/MPE-53005/ and i noticed that the one listed for the 2000 ls1 on oreilly auto's site is...
Forum: L-Series Tech 07-19-2011, 01:02 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok, well ill have the wife drive it for the net few days and hope the car cooperates and gives the go ahead for emissions
Forum: L-Series Tech 07-18-2011, 09:56 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

Update: I replaced the rear O2 sensor to rule out me damaging it when I connected the wires wrong, service light was a blown ecu fuse that was for the cruise and a/c, replaced fuse, a/c and cruise...
Forum: L-Series Tech 07-13-2011, 05:47 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok so i went out to check and see if the car was ready for emissions and it tripped a code again but this time it was a p0440. I will look into replacing the rear o2 again. What is the 0440 code?...
Forum: L-Series Tech 07-12-2011, 09:55 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

hmm, looks like one of the black wires is the ground, unless thats the wiring to the harness the sensor plugs into. the denso diagram i saw said the 2 blacks were for the heater, the white was the...
Forum: L-Series Tech 07-12-2011, 12:04 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

i didnt test the resistance between the manifold and the head so i will do that tomorrow and possibly run a wire to the head from the manifold
Forum: L-Series Tech 07-12-2011, 12:02 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok so i ran a ground to what i thought were the ground wires(the 2 black wires) and the service light wrench came on, then i remembered that 2 of the wires are heated, one signal and one ground. the...
Forum: L-Series Tech 07-10-2011, 01:49 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

thank you fdryer, i will try running a ground from the rear o2 directly to the chassis, i did something similar with a stainless steel race header on my nissan
Forum: L-Series Tech 07-09-2011, 07:30 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

okay fellas, im back with help needed desperately. Ive got to get my car through emissions again(they plug into the obd2 here, no sniffer). It's throwing the P0420 light again, every time i clear...
Forum: L-Series General 11-20-2009, 01:08 AM
Replies: 3
Views: 1,565
Posted By silvia1320
Re: purchased a 2000 LW2 Wagon V6

FYI the 1st method above doesn't work for my 2000 LS1 so i would imagine the result would be the same for all L-series of the same vintage
Forum: L-Series Tech 04-07-2009, 12:21 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

okay cool, thats the answer i was looking for. i will take the car for a spin tomorrow and check the readings out. it hardly went above .5 volts while at 190-200 degrees and revving in the driveway...
Forum: L-Series Tech 04-06-2009, 11:31 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

okay guys, i finally got around to testing the rear o2 sensor on the 2000 ls1. with the car warmed up to about 180 degrees at idle the reading started out at .015v on the 2v dc setting on the...
Forum: L-Series Tech 03-29-2009, 12:19 AM
Replies: 17
Views: 1,292
Posted By silvia1320
Re: Weird sound at startup

subscribed, my ls1 is making some strange noises similar to those in the video but they are a little louder. ill be paying close attention to this thread for sure
Forum: L-Series Tech 03-23-2009, 01:53 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok quick question also, im assuming the car needs to be warmed up before i get accurate and/or measurable readings from the o2 sensor? Im gonna go do a seafoam/mmo treatment and change the oil so...
Forum: L-Series Tech 03-22-2009, 04:15 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

Alright, now we went out to the store today and the cel came on again, so i had the wife pull in to schucks and i pulled a p0420(cat converter operating at low efficiency). I'm guessing that the 10...
Forum: L-Series Tech 03-21-2009, 01:12 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

tested coil and works fine, no cooling fans or cel so i dont have to buy a coil, yea!!! Now all i have to do is change the oil and get rid of that light :)
Forum: L-Series Tech 03-21-2009, 12:55 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

well unfortunately, theres no local acdelco dealer, but we do have gm so ill check that. i pulled the negative terminal last night to reset everything
Forum: L-Series Tech 03-20-2009, 09:38 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok got the ign module put in and still the misfire cel. do i need to pull the battery to reset the ecu so the fans and the cel turn off? i havent pulled the coils and tested them with the new...
Forum: L-Series Tech 03-17-2009, 12:35 AM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

Okay, i tested the secondary resistance on the coils and they are within specs. 1 and 4 is 3.96k ohms and 2 and 3 are 4.02k ohms. Primary is at 1.2 and 1.6ohms. So the coil checks out but the 2 and...
Forum: L-Series Tech 03-15-2009, 09:10 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok got it, now which supplier is better, ac delco or delphi? rockauto lists delphi as oe manufacturer for the part so i woulod assume oe is better quality but if this is the second ignition control...
Forum: L-Series Tech 03-15-2009, 08:16 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

okay wasn't sure how the coils fired or if they were able to be separated. Ill replace the ignition module and see from there. Also stupid question but the ignition module is the heat sink on top...
Forum: L-Series Tech 03-14-2009, 10:48 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

Okay guys, went out and tested the coils and the middle two plugs aren't firing. The ignition Module has been replaced under recall, i just looked up the campaign number on the sticker on the front...
Forum: L-Series Tech 03-14-2009, 06:11 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
Re: P0300 Code and fans running constantly

ok i found an oem part supplier and thats where i got prices. thats alot better than $1000. i forgot about rock auto, i always use them for my nissan parts. Also i looked for a fan control module...
Forum: L-Series Tech 03-14-2009, 05:38 PM
Replies: 43
Views: 8,324
Posted By silvia1320
P0300 Code and fans running constantly

Hey guys im new to the forums aqnd Ive been searching all day to no avail. My wifes 2000 LS1 2.2 started acting up thursday. The motor is shaking violently like its out of balance or at real low...
Showing results 1 to 24 of 24

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:14 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.