SaturnFans.com
what's new (beta) - classifieds - forums - photos


Go Back   SaturnFans.com Forums > Search Forums
Register FAQ Members List Groups Calendar Chat Room Search Today's Posts Mark Forums Read

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.03 seconds.
Search: Posts Made By: Zappaism
Forum: L-Series Tech 02-02-2010, 02:42 PM
Replies: 0
Views: 859
Posted By Zappaism
2002 L300 Instrument panel bulbs?

My wifes speedometer light is out on the instument panel so she doesn't know how fast she is driving at night.It's a 2002 L300 2.8L. I've seen the threads on how to get the instrument cluster out,...
Forum: L-Series Tech 10-10-2009, 04:06 PM
Replies: 2
Views: 987
Posted By Zappaism
Re: 2002 L300 problems

Well I checked the EGR valve and it operated fine. Cleaned it out as shown in the How to library. I also disconnected and reconnected the o2 sensor. Reset the computer and the SES light has gone out...
Forum: L-Series Tech 10-09-2009, 05:07 AM
Replies: 2
Views: 987
Posted By Zappaism
Re: 2002 L300 problems

It also seems to be running rich.
Forum: L-Series Tech 10-09-2009, 04:26 AM
Replies: 2
Views: 987
Posted By Zappaism
2002 L300 problems

I have a 3.0L that gave me a P0050 code and P0405 code. It runs rough at idle but seems to run ok when you get going. It also said a mifire on cylinder 3. The EGR valve is working fine. Any words of...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 04:04 AM.

Advanced Forum Search | Advanced Photo Search


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
SaturnFans.com. The Saturn Enthusiasts Site.